Nyheder


Penge fra strejke og lockout skal ikke føre til besparelser

Penge fra strejke og lockout skal ikke føre til besparelser

Overenskomstforhandlingerne i det offentlige ser også denne gang ud til at volde ganske store kvaler, og om kort tid kan vi stå i en situation hvor store dele af det offentlige lukker ned, og med det store dele af samfundet. Børn kan ikke blive passet, transportsystemet fungerer ikke, sygehuse lukker ned osv.

Vi skal samle Danmark

Vi skal samle Danmark

Dette er et udspil til en ny udlændingepolitik fra Mette Frederiksen. Og jeg fristes til at sige, at det på tide. På tide, at Socialdemokratiet kommer med dette udspil og viser at vi tager et ansvar for Danmark og for at løse mange af de udfordringer vi desværre har med integrationen.

Buslinje 116 - en lokal succes

Buslinje 116 - en lokal succes

Vi er vidne til en rigtig positiv udvikling i buslinje 116, som jo binder alle kommunens landsbyer i yderområderne sammen. For tredje år i træk har linjen haft stor fremgang på alle parametre. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for alle Movias buslinjer.

Vi bygger bro til Nærheden

Vi bygger bro til Nærheden

Det viser sig nu, at udbygningen af Nærheden går betydeligt hurtigere end først antaget, og at jordpuden er komprimeret tilstrækkeligt til at kunne bære en vej. Det vil derfor give god mening at anlægge broen allerede i 2019.

Mød dine byrådsmedlemmer


Læs mere