Socialdemokratiet søger praktikant til webkommunikation

Kunne du tænke dig at være med helt inde i maskinrummet i Danmarks største parti? Har du lyst til at få erfaring med digital kommunikation og blive god til at redigere hjemmesider? Har du flair for organisationsarbejde og lyst til at arbejde med organisationskommunikation?


Så er praktikstillingen på Socialdemokratiets Partikontor måske noget for dig. Vi søger en engageret og ambitiøs praktikant til vores afdeling for Ledelse og Politik i efterårssemestret fra den 3. september 2018 – 31. januar 2019.

Som praktikant vil du indgå i Socialdemokratiets ledelses- og politikteam, der bl.a. arbejder med at forberede partiets kongresser, udvikling og drift af partiets hjemmeside, hjemmesider for folketingskandidater, support til webmastere i organisationen, politikudvikling i partiet samt partiets Hovedbestyrelse og ledelse.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udvikling og drift af socialdemokratiet.dk
 • Oprette nye hjemmesider til kandidater til det kommende folketingsvalg og hjælpe med at give kandidaterne rådgivning
 • Yde support til lokale webmastere
 • Bidrage til analyse af intern kommunikation
 • Deltage i udvikling og udarbejdelse af undervisningsmateriale
 • Bistå i forberedelse af konferencer og vores kongres.

 

Om dig:

 • Du læser en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, gerne inden for kommunikation, medier eller retorik
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret, er idérig og fuld af gå-på-mod
 • Du har gode skriftlige færdigheder og styr på retskrivning
 • Du er interesseret i samfundsforhold, politik og organisationsarbejde og vil gerne gøre en forskel ved at skabe gode kommunikationsplatforme
 • Du har måske erfaring med CMS og har før prøvet at redigere hjemmesider. Det er et plus, men ikke et krav. Vi bruger Umbraco CMS.

Vi kan tilbyde en kreativ, lærerig arbejdsplads, hvor både det faglige og det sociale vægtes højt.

 

Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr. Det forventes derfor, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Arbejdstiden er 35 timer om ugen, og arbejdspladsen ligger på Vester Voldgade i København.
Det er et krav, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger.

 

Studietur og netværk for praktikanter

Som praktikant på Socialdemokratiets partikontor vil du få mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles sammen med praktikanterne på sekretariatet på Christiansborg. På studieturen vil du komme ned og møde den socialdemokratiske stab i Europa-Parlamentet, vores Europa-parlamentarikere og opleve EU’s hovedstad. Du vil også blive en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter. Her vil du løbende blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning, CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til os senest tirsdag den 1. maj (frist forlænget). Samtaler finder sted løbende. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til webkonsulent Louise Riis Kistrup, tlf. 22 20 08 50.

Ansøgningen sendes til louise@socialdemokratiet.dk markeret med emnet Praktikant.