Socialdemokratiet søger praktikant til kampagne- og organisationsudvikling

Vil du med ind i maskinrummet hos Danmarks største parti, og være med til at drive den socialdemokratiske organisation fremad? Du bliver en del af kampagne- og organisationsudviklingssøjlen, der arbejder med medlemsorganisationsudvikling, samt idéudvikling og forberedelse af valgkampe og politiske kampagner.


Du vil som praktikant hos os få mulighed for at træne dine evner inden for intern og ekstern kommunikation, analyse, kampagne- og organisationsudvikling, projektledelse, planlægning og koordinering. Praktikperioden løber fra 3. september 2018 – 31. januar 2019.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Udvikle, forberede og afvikle politiske nationale kampagner
 • Bidrage til at forberede folketingsvalgkampen, gennem planlægning af konferencer og seminarer for kandidater og kampagneledere
 • Bidrage til planlægningen af Formand Mette Frederiksens aktiviteter
 • Bidrage til udvikling og implementering af en netværksstrategi, der skal sikre en større mangfoldighed blandt socialdemokratiets kandidater
 • Være med til at arrangere og koordinere debatmøder, kurser og konferencer i partiet
 • Hjælpe med andre større og mindre organisationsopgaver (fx lokalpolitisk debat, Socialdemokratiets kongres m.m.)
 • Svare på borgerhenvendelser, samt løfte andre ad hoc opgaver i samarbejde med øvrige studenter og praktikanter 

 

Om dig

 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • Du kan arbejde selvstændigt både med akademiske og praktiske opgaver
 • Du er interesseret i samfundsforhold og politik
 • Du formår at holde overblikket selvom du har mange forskellige opgaver på en gang
 • Du trives godt i miljøer med højt humør og højt til loftet 


Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr., samt frokostordning. Det forventes, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Desuden forventer vi, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger. Arbejdstiden er 35 timer om ugen.

 

Som praktikant på Socialdemokratiets partikontor vil du få mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles sammen med praktikanterne på sekretariatet på Christiansborg. På studieturen vil du møde den socialdemokratiske stab i Europa-Parlamentet, vores Europa-parlamentarikere og opleve EU’s hovedstad. Du vil også blive en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter, hvor du vil blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger bedes være samlet i ét dokument og skal være os i hænde senest mandag d. 16. april 2018. Samtaler finder sted umiddelbart efter fristen. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til seniorkonsulent Helle Bager Nielsen på tlf. 22200812. Ansøgningen bedes sendt til camilla@socialdemokratiet.dk markeret med emnet ’Kampagnepraktikant’. Din arbejdsplads vil være på Partikontoret, Vester Voldgade 96 i København og på Christiansborg.