Socialdemokratiet søger praktikant til partikontorets valgkampsteam

Socialdemokratiets partikontor sætter alle sejl ind for at sikre et godt folketingsvalg og en ny regering. Vi søger en praktikant i perioden 3. september 2018 – 31. januar 2019, der vil med på holdet.


Du bliver en del af kampagne- og organisationsudviklingssøjlen, der arbejder med medlemsorganisationsudvikling, samt idéudvikling og forberedelse af valgkampe og politiske kampagner. Du vil som praktikant hos os få mulighed for at træne dine evner inden for intern/ekstern kommunikation, analyse, kampagne- og organisationsudvikling, projektledelse, planlægning og koordinering.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Indgå i vores valgkampsteam, der arbejder med partiets centrale og lokale valgkamp
 • Deltage i planlægning og udførsel af partiets centrale valgkamp, herunder kampagner, aktiviteter omkring Formand Mette Frederiksens valgkamp, m.m.
 • Bidrage til at forberede folketingsvalgkampen, gennem planlægning af konferencer og seminarer for kandidater og kampagneledere
 • Understøtte kandidater, kredse og kampagneledere i deres arbejde, gennem sparring, vidensdeling, understøttelse af netværk, og andre aktiviteter
 • Hjælpe med andre større og mindre organisationsopgaver (fx Socialdemokratiets kongres)
 • Besvare borgerhenvendelser, og ad hoc opgaver i samarbejde med øvrige praktikanter
 • Såfremt valget udskrives i praktikperioden, vil du blive en del af teamet, der gennemfører Socialdemokratiets valgkampsaktiviteter

 

Om dig

 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • Du kan arbejde selvstændigt både med akademiske og praktiske opgaver
 • Du er interesseret i samfundsforhold og politik
 • Du formår at holde overblikket selvom du har mange forskellige opgaver på en gang
 • Du trives godt i miljøer med højt humør og højt til loftet

Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr. samt frokostordning. Det forventes, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Desuden forventer vi, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger. Arbejdstiden er 35 timer om ugen.


Som praktikant på partikontoret vil du få mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles sammen med praktikanterne på sekretariatet på Christiansborg. På studieturen vil du møde den socialdemokratiske stab i Europa-Parlamentet, vores Europa-parlamentarikere og opleve EU’s hovedstad. Du vil også blive en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter, hvor du vil blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger skal samles i ét dokument og skal være os i hænde senest mandag d. 16. april 2018. Samtaler finder sted umiddelbart efter. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til organisationskonsulent Anders Friis-Hansen på tlf. 22200817. Ansøgningen sendes til camilla@socialdemokratiet.dk markeret med emnet ’Praktikant til valgkampsteam’. Arbejdspladsen vil være på Partikontoret, Vester Voldgade 96 i København og på Christiansborg.