Praktik hos Lennart Damsbo-Andersen

Jens Otto Krag-legatet Kom i praktik hos Socialdemokratiets Folketingsmedlem Lennart Damsbo-Andersen og bliv en del af Socialdemokratiets praktikprogram Jens Otto Krag-legatet.


Jens Otto Krag-legatet er et praktikprogram for universitetsstuderende, der drømmer om en karriere på Christiansborg eller i centraladministrationen. Modtagere af Jens Otto Krag-legatet kommer i et semesters praktikforløb på Christiansborg. Du bliver en del af et praktikanthold bestående af nogle af landets dygtigste universitetsstuderende.

 

Læs mere om Jens Otto Krag-legatet her.

 

Du kan blive tilknyttet Folketingsmedlem Lennart Damsbo-Andersen som praktikant på Jens Otto Krag-legatet. Det bliver din mentor og vejleder undervejs. 

 

Sådan søger du

Ønsker du at blive tilknyttet Lennart Damsbo-Andersen som praktikant på Jens Otto Krag-legatet skal du sende en ansøgning til s.praktikanter@ft.dk.

 

Skriv ”Lennart Damsbo-Andersen" i emnefeltet og hvilket semester du søger praktikstilling til (f.eks. ”Lennart Damsbo-Andersen, efterår 2018”)

 

Ansøgningen samles i én pdf indeholdende:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Karakterudskrift
  • Evt. relevante anbefalinger

 

Det er en forudsætning, at praktikforløbet kan meritoverføres til en relevant videregående uddannelse. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamener og universitetsopgaver.


Ansøgningsfrist 30. april 2018 (forlænget)

 

Ansøgninger modtages løbende, og der vil løbende blive afholdt samtaler. For spørgsmål om praktikforløbet kontakt konsulent Thomas Schjødt, 61624215 eller thomas.schjodt@ft.dk.